Laten we eerlijk zijn – met 27, Pleasant Hill Road, is er vast een sportschool in de buurt en dat is alles! Niet meer overal naartoe rijden om te trainen. Met Spin Class train je in het gemak van je eigen huis. Vanaf het moment dat je door de deur loopt, voel je je welkom. Op naar je eigen sportschool of kelder, het is allemaal aan jou. Als je een sterke passie hebt voor een bepaalde sport, voel je dan vrij om te sporten in de faciliteit die past bij je doel, of het nu in heren-, dames- of dubbelspel is.

Personal trainer Rotterdam

Dus waar wacht je op? Ben je bang dat je niet onder de indruk zult zijn van alle luxe die onze moderne trainingsfaciliteiten bieden? Wees niet! Onze coaches zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je je op je gemak, aangemoedigd en beloond voelt. Met een van de hoogste kwaliteit, all-inclusive pakketten die onze sportschool biedt, is er geen excuus om jezelf niet naar je doel te duwen!

Of het nu een heren-, dames- of dubbeltraining is in onze faciliteit, er is altijd wel iets te doen. Onze ultramoderne gewichtsruimte en commerciële sportschool heeft 100% "importwaarde". Dat betekent dat we de beste producten in de branche inkopen en naar Waterfront brengen. We dekken zelfs het vervoer voor u, van en naar de luchthaven, plus hotel- en vluchtarrangementen. Dat klinkt als veel geld voor u, maar we kunnen u verzekeren dat onze Oxbow Sports-trainingsfaciliteiten volledig worden betaald en we zijn hier om u te verzekeren dat u een geweldige tijd zult hebben! Er is geen beter gevoel dan te weten dat je hebt gedaan wat je van plan was te doen. Het personeel van Spin Class zet zich in om het beste te maken van de middelen en apparatuur die we'

Nog een ding, de spin-klasse-indringers Marina Lazzari, een viervoudig Olympiër en echtgenoot van opperste kampioen, Stacy Peralta, is een ster op zich. haarzelf. Wie kan het je kwalijk nemen dat je droomt om naast deze vrouwelijke krijgers te staan?

Het is waar dat we een renbaan in de buurt hebben, maar we werken aan het upgraden van de infrastructuur, dus als die 800-meter-run-simulatie komt, hoef je niet bij de parachuteschool te landen en helemaal terug te rijden ! Je kunt het live doen, alsof je een professional bent, op een ijsbaan waar duizenden tv-toppers naar kijken! Stel je het gejuich voor als je zoveel mogelijk wint. Stelt u zich eens voor dat Wire Services al uw overwinningen vastlegt en concurrerende squadrons verslaat door wazige beelden op het gigantische scherm?

Hoe kunt u die voordelen krijgen? Zorg dat je erbij bent dankzij ons. Natuurlijk, als je al van plan bent om bij onze club te zijn, is dat ook erg handig. Win, verlies of gelijkspel, Spin ClassOCK zocht en ving je op met onze competitieve service met de beste configuratie die iemand zich maar kan wensen: alleen binnen de beschikbare tijdvakken en bij aankomst. We geven onze klanten een voorsprong op uw concurrentie en dan… en dan gaan we aan de slag. Als je vragen, vragen over racepakketten of planning hebt, zullen we voor je zorgen. Wij zorgen voor u door extra activiteiten in te plannen of een pakket voor het maandelijkse bedrag voor u te maken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u verliest vanwege een gecontra-indiceerde planning.

Of wat dacht je van die gepersonaliseerde uitnodiging? We ontvangen u graag met een boodschap op maat, een service met een 100% trackrecord.

Of je nu trofeeën van ons rent of wandelt, ongeslagen gaat of elke dag traint om de professionele atleet te worden die je wilt zijn, wij zorgen ervoor dat je geniet van je succes door middel van massage, CU, pedicures, gewichtheffen en ervaar de realiteit van een versus een winnen.

Kom dan naar de Spin Class!

Categories: My Blog