Simple ways to give advice in English | EF English Live

amp hut

Wat is jouw prioriteit als bergsporter? Het eerste en belangrijkste is om het advies van de expert in te winnen. Dit is een echt voordeel voor de beginner, die alles beschouwt zoals hij al het andere doet. Hij wil alleen advies dat hem helpt door de moeilijkere delen van trainen en klimmen te komen. Omdat professioneel opgeleide professionele atleten in de eerste plaats onze hutten zouden kunnen vullen, kunnen we u enkele tips geven om het juiste advies te krijgen van iemand anders die weet waar hij het over heeft. We hebben in het verleden veel Alpine-atleten getraind en veel van onze huidige leden zijn in het klim- en skicircuit van Borneo. Daarom staan ​​wij klaar om u door het proces te begeleiden. Er zijn twee basistypen van le © Bat en het accommodatiesysteem. The Bat is een toonaangevende bergsportservice voor klimmen en skiën. Het biedt een veilige, betrouwbare, professionele en functionele berghut. Hun aanbevelingen zullen je helpen om alles te organiseren wat er moet gebeuren, van accommodatie en training tot verdere avonturen op de berg.

Motivatie in de vorm van skiën

Het skiseizoen begint vroeger en duurt de hele winter. Het is geweldig, en de sneeuw is hier gewoon geweldig. Maar het brengt ook de last met zich mee dat je veel moet lezen en leren over uitrusting, technieken en veiligheid enz. Ook het krijgen van de begeleiding van een instructeur is hier een echte hulp. Hij kan u leren wat u hebt geleerd en de tips en trucs voor hen, die u misschien goed in de oren klinken, maar de test van praktijkervaring zullen doorstaan. De beste manier is om lessen te volgen in de bergen, georganiseerd door PADI, SSI, GBPC en IFSA. Je zou lessen moeten nemen van een van deze mensen, of het nu professionals of beginners zijn, en zij zullen je door hun checklist leiden. Je moet deze test, de Final Test genaamd, halen, waarna je met je eigen uitrusting mag klimmen en je eigen coach mag inhuren.

Je moet dit zien als een manier om je geest te verruimen en je eigen methode voor het oplossen van problemen te ontwikkelen en rotsklimmen is iets wat een beginner kan doen zonder dat het leren plaatsvindt op de hoogste bergen. U wordt getoond hoe u met moeilijke omstandigheden en de dood kunt omgaan, maar u moet waarderen wat u leert en het gebruiken. Geen enkele professionele klimschool laat je een beginner zijn. Regelmatige training en kitonderhoud zorgen ervoor dat je op de juiste manier van de sport kunt genieten.

Die in Borneo

Als kennismaking met klimmen laten we je graag kennismaken met de geweldige bestemmingen die er zijn in Zuidoost-Azië. Een van de plaatsen die je in de omgeving moet bezoeken is Pulau Menai, ook wel bekend als Boyeng Water Front, de grootste stad in Melaka, Sabah, de grootste stad van Borneo. Op weekdagen vindt u de klimfaciliteit op slechts een steenworp afstand van de haven van Pulau Menai, u kunt ontspannen en genieten van het dagelijks leven, prachtige stranden, … maar waar u echt voor bent, zijn meeslepende verhalen en golven van ontzag – u kunt niet missen!

Categories: My Blog