buitenlands park shoots

Het Southland Park Shoots (L&R) is een project dat 5 jaar geleden is gestart om een ​​nieuw soort schietsport in Breda te creëren. Dit project is gestart sinds onze republiek, om ons platteland te redden. We wilden dat onze kinderen en onze jongere generaties konden genieten van ons land alsof ze daar geboren waren. We hadden meerdere locaties. In het noorden hadden we een plek met een groot aantal plekken waar slechte invloeden hadden plaatsgevonden. Het volgen van een specifiek landschap kan een heel slecht idee zijn omdat het moeilijk was om alle invloeden van de natuur te accepteren.

We moesten een specifiek landschap creëren dat voor hen allemaal nieuw en veilig was. Er is een schaal dat de schietsport in Breda op veel andere plaatsen wordt gevolgd, zoals Schotland en de omvang ervan is beperkt tot ongeveer 3000 vierkante meter. De schaal is op kleine schaal gemaakt en het duurde ongeveer zes maanden om alles voor te bereiden, en pas op dat moment besloten ze om van daaruit verder te gaan. In het noorden van Breda is een groot aantal ongeschikte terreinen gesloten. We hadden weinig regels, en we moesten aandringen op respect. Ons land is te mooi om slechte opvoedingsplekken te hebben" was daar niet een van.

In een van onze schietregio's in Gnytes hebben we de criteria gedefinieerd die een must waren voor de regio's die werden gecreëerd. We hadden het gebied beperkt tot ongeveer 3000m 2s. De schietpartij in Breda volgt een landschap van gemiddeld 1,40 meter hoog. Onze regio Greg omgeving als de grootste in Breda, en de tweede grootste in Noorwegen. Er is echter een plaats genaamd Skjolde waar een groot bos is en we kunnen er veel aanbevelingen over vinden.

Skjolde bos

Dit landschap is gevormd in een cirkel met een straal van 1000 meter. top van een uitgedoofde vulkaan (5.000 meter) gelegen aan het einde van de Europese MountStreakfjord. Dit landschap wordt gekenmerkt door oude stenen en veel open land. Hier vindt u vele soorten bomen, zoals rode bossen of espen. Ongeveer 15 jaar geleden hebben we een wijd open land gevonden met veel soorten planten en bomen. Het open land maakt deel uit van natuurreservaat en heeft een beschutte baai. Aan de noordkant van de baai hebben we het mooiste landschap, maar we kunnen dit gebied alleen per boot bereiken. Dan hebben we de meest interessante plek in IJsland.

We hebben twee eilanden ontdekt die dicht bij elkaar liggen. De noordelijke is Kat Glacier. Dit eiland kan een gunstplaats van Rey zijn, een waterval, mountainacciolla, Pelam Rune en Sjlation permanente sneeuw. En de zuidelijke maakt een gemakkelijke excursie naar de watervallen van de Kat-waterval.

We hebben op verschillende plaatsen verbleven en hebben verschillende vaarroutes en schippers gevolgd. Sommige van onze bemanningsleden zijn aan de westkust geweest en sommige aan de oostkust.

Het landschap van het zuiden is spectaculair en erg mooi, vooral rond Helinav. Hel herontwikkelt het landschap van het zuiden terwijl het door het midden van het land loopt. Skiërs en snowboarders vinden het in Helakov extreem uitdagend. De Kat-waterval kan worden bereikt en zelfs een korte trip kan een lonende ervaring opleveren.

Er zijn maar weinig andere plaatsen in IJsland die de variëteit en de kwaliteit kunnen bieden die Skaftunga in Skaftunga kan bieden.

Categories: My Blog