boxing her way to a ripper body - boxing stockfoto's en -beelden

Zijn aanpak is uniek en zeer effectief; Ik zal het even uitleggen. Zijn belangrijkste assistent is ook zeer goed geïnformeerd over de bokssport en weet hoe hij het potentieel van elke student kan maximaliseren. Geen van mijn huidige studenten heeft bokslessen gevolgd; zij moeten hiervan op de hoogte worden gebracht, zodat hij in hun behoeften kan voorzien. Elk van mijn studenten is geweldig behandeld door onze persoonlijke assistenten en heeft zeer positieve feedback gekregen. Het zijn toegewijde en sportievelingen, wat ik de volgende keer dat ik iemand met dezelfde interesse adviseer, tegen de coaches zal zeggen.

Alex legde uit hoeveel van zijn LE-klanten interesse hadden in bokslessen:

"John had deze plek al lang in de gaten toen we elkaar ontmoetten en we kwamen overeen dat hij wat lessen zou volgen. We spraken over de lessen en gebruikten onze eigen ervaring om erachter te komen wat de coaches verwachten. John was enthousiast over de lessen maar we besloten dat dit een geweldige plek voor hem zou zijn om voor ons te worstelen." "We zijn op dit moment in gesprek voor een League-sponsor. We zijn van plan om het team te verbeteren en binnenkort ons eigen Pro-Am-evenement te starten. Als dat eenmaal is uitgewerkt, krijgen we de kans om arbitrage uit te proberen en John te laten genieten van volledig vooruitzicht,"

Deze beslissing had niet beter kunnen zijn voor John en mij, en ik kijk er enorm naar uit om te zien wat er voor hem gaat gebeuren. Maar voor dit artikel gaan we uit van de gezondheid van John en laten we je afwachten hoe dit zich ontwikkelende verhaal voor John John afloopt.

Zoals hij in zijn interview met Alex zei: "De dingen die we vandaag hebben gedaan, zullen worden overgenomen in mijn komende gevechten. Natuurlijk hebben ze invloed, maar ik maak me nooit zorgen over John's training en hoe goed hij vecht. Nu zal ik moeten vinden een nieuwe plek voor mijn vrouw, dus ik denk dat ik gewoon de logistiek moet regelen."

John's drukke schema omvat instructielessen, boksers van middelbare leeftijd en een bokssportschool, dus ga er niet vanuit dat dit betekent dat hij de ring zal verlaten voordat hij er klaar voor is. Kijk of John binnenkort weer in de ring zal zijn, en we kunnen uitkijken naar het volgende hoofdstuk van zijn carrière met jou.

"We zijn nog steeds in gesprek met twee of drie scholen voor een mogelijke afschrijving", zei hij. "Het zou leuk zijn om in de ring te stappen en goed uitgerust te zijn om te vechten. Het geld is hier geweldig, dus we houden onze kruit droog."

"We hebben dit jaar gevochten voor het recht om onszelf te vertegenwoordigen in de amateurkampioenschappen en ik heb mijn best gedaan. Als je een kampioen bent geweest en een voucher voor de profs, kan dat het vertrouwen vergroten in hoe je je carrière voorstelt. De ongeslagen record is een soort statussymbool. De timing om prof te worden, gebeurde toen het gebeurde, maar ik ben blij dat we de boot wat langer hebben geduwd, zodat ik meer tijd aan training kan besteden. Ik heb twee jongens die honkbal spelen en mijn vrouw , dus het is jongleren. Het leven is snel en gek. Ik weet niet wat ik ga doen als ik met pensioen ben – hoeveel ruzies zou ik hebben?"

Categories: My Blog